Pleje og vedligehold

Her kan du læse om hvordan vi kan hjælpe dig med pleje og vedligehold af din have.

Pleje og vedligehold af din have

Græsklip, kantning af plæne, alm. rengøring af bede og fliser, hækklip, rensning af tagrender, fjernelse af kompost/haveaffald, algebekæmpelse og rensning af fliser.

Vi har stor forståelse for, at vores kunders behov og ønsker kan variere, så vi tager altid en indledende snak med dig omkring netop dette. På den måde kan vi bedst muligt nå i mål med leveringen af en komplet og skræddersyet løsning. Vi spørger grundigt ind til dine forventninger til opgaven, så vi undgår misforståelse. Vi holder dig også gerne opdateret fra start til slut, hvis du ønsker det. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge gennem hele forløbet.

Høj kvalitet og god service

Hos os kan du altid regne med god service og høj kvalitet. Vi går aldrig fra en opgave, før den 100% færdig, og før begge parter er tilfredse med resultatet. Vi overholder alle aftaler og deadlines, så hvis du er på udkig efter kvalitetsløsninger til tiden, så er det os, du skal kontakte.

Vores medarbejdere har den rette faglige viden og kompetencerne til at levere et veludført stykke arbejde. Vi møder dig altid med et smil, og vi besvarer med glæde ethvert spørgsmål, som du måtte have i løbet af projektet.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på dit næste haveprojekt. Udfyld formularen og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.